Melyikkel járnék jövőre jobban? Adóigazgatási szakügyintéző vagy igazgatásszervező?
1. Újra
Nem. Különben is a könyvelőkből is túlkinálat van.
Egyébként amíg nem vesznek fel mit csinálsz? Hány éves vagy?
Inkább adósnak érdemes sztem.
Igazgatásszervezőként munkát se nagyon kapsz, mert hamarabb kapja meg egy jogász pl. (abból meg van elég). Meg a fizetéstől sem megy az ember falnak, az is igaz.
Tényleg túlkínálat van a könyvelőkből? én pont azt hallottam, hogy jól keresnek és keresik őket:) 17 éves vagyok most leszek végzős egy közgáz szakközépben:)
Mindenképp ilyen irányban szeretnék továbbtanulni, mivel az eü pálya, mérnök pálya nem vonz.
Van valami tanácsotok? :)
1. Újra.
Valami szakmát (fizikai) próbálj meg keresni amire tudsz vállakozást építeni, vagy külföldön el tudsz vele helyezkedni.
Hamarosan hiány lesz ezekben a szakmákban, és akkor majd dicsérni fogsz, hogy ezt tanácsolatam. :)
Ja! És a kamu-diplomásokból meg egyre több van. Ezzel max. "aktatologatónak" vagy telemarketingesnek veszik fel őket!!!
Hány éves vagy? Fiú vagy lány vagy?
Lány vagyok tehát a fizikai szakmák igazából kiestek. Ami a külföldi munkát illeti: angolt tanulok de nagyon nem megy, a 4-esem mindig megvolt de gyűlölöm az angolt :D
Viszont köszönöm a segítségedet :)
"Lány vagyok tehát a fizikai szakmák igazából kiestek. "
Nem esztergályos vagy kőműves szakmára gondoltam elsősorban. :)
Pl.: vendéglátással, vagy szépségiparral kapcsolatos szakmákra.
Ezekkel viszonylag jól el is tudsz helyezkedni, és többet keresnél vele mint egy kamu diplomás, vagy egy "aktatológató". :)
Az idegennyelv tanulást pedig ne hanyagold el. Ez nem szeretet kérdése.
Angollal a világ bármely részén meg tudod magad értetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!