Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Küldenek valami értesítést,...

Küldenek valami értesítést, hogy nem vettek fel?

Figyelt kérdés

Nem sikerült az emelt matekom, tehát nincs bizonyítványom. Pedig elérem még egy egyes matekkal is azt a ponthatárt amit kérnek, mert a többi tárgyam mind 5ös lett. De nem jött se e-mail, se sms, hogy nem vettek fel.

Mert nyilván nem. Csak kíváncsi lennék...

2012. júl. 24. 20:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem. Nincs meg a közép matekom. Bevállaltam, hátha sikerül. De nem sikerült. Ez van.
2012. júl. 25. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:

" Egyébként energetikai mérnökire jelentkeztem 85%os és 5ös matekkal."

akkor ez mégis mit jelent?

2012. júl. 25. 23:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt, hogy a fizikai érettségim 85%-os lett. És matekból mindig 5-ös voltam. Szóval nincs meg abból az érettségim. Ezért nem is értem, hogy ez hogy lehet, hogy az osztály majdnem a legjobbika voltam és nem sikerült. :S
2012. júl. 26. 07:14
 14/15 A kérdező kommentje:
A mostani középszintűt csak úgy magamnak megcsináltam itthon, és az 92%-os lett.
2012. júl. 26. 07:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Szóval nem értem. Ha középszinten tudom hozni a formám, akkor az emelt szinten is illett volna egy 3-asnak lennie. Nem?

Mondjuk csak 4 hónapig heti egyszer jártam tanárhoz. Meg nem tudom, de a mostani emelt te e volt kombinatorikával, amit a tanárok (legalább is nálunk) ki szoktak hagyni. Vagyis nem, hanem csak kevés példát nézünk rá. És ugye ezek pedig bonyolultabbak voltak.

2012. júl. 26. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!