Küldenek valami értesítést, hogy nem vettek fel?
Nem sikerült az emelt matekom, tehát nincs bizonyítványom. Pedig elérem még egy egyes matekkal is azt a ponthatárt amit kérnek, mert a többi tárgyam mind 5ös lett. De nem jött se e-mail, se sms, hogy nem vettek fel.
Mert nyilván nem. Csak kíváncsi lennék...
20%-ot kell elérni!! illetve matekból 10%-ot, és utána szóbelin átrugdossák valahogy
az ilyen hogy fog boldogulni az életben??!
A szóbelin 33 pontot lehetett szerezni, ebből 18 kellett volna, és nem mondanám, hogy könnyű volt. Egyébként energetikai mérnökire jelentkeztem 85%os és 5ös matekkal. De amikor kijött a továbbtanulási könyv, akkor jelentették be (előtte nyílt napokon nem volt róla szó), hogy erre a szakra emelt valami kell. Vagy fizika, vagy matek. És mivel már a fizikám megvolt, nem akartam elrontani, így megpróbáltam 4 hónap alatt felkészülni az emelt matekra + mellette 3 tárgyból. a többi tárgyam 5-ös lett. Szóval nem vagyok hülye, csak ez most így alakult. Nyilván volt oka.
Szerintem, ha megbuktam, akkor fel is út, le is út. Szerintem nincs olyan, hogy majd csináld meg októberben. Legalább is nem hallottam róla.
a felvin ezt írták:
Felvételi döntés: Számított pontja nem felel meg a jogszabályi minimumfeltételeknek.
Egyébként meglenne a kért pontom, csak hát lenulláztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!