Felvettek?
Figyelt kérdés
A kiszemelt szakra? :)2012. júl. 24. 20:10
31/60 anonim válasza:
4-es és 10-es vagyok,az 5-ös és 6-os kedves Válaszolókra reagáltam a 10-esben és lepontoznak!?:) Vagy ha azt írja a rendszer,hogy 66%-ra hasznos az örömöm,akkor az nem lepontozás!?:) Nembaj, bővebben: Köszi a megerősítést,csak akkor még más nem jött ki belőlem a ":D" jelen kívül,mert extázisban voltam!:)
34/60 anonim válasza:
Na és látszám miatt hely visszaessről valaki tud valamit? :D
35/60 anonim válasza:
BME építőőő hujujujjjj de várom már!!!!!
36/60 anonim válasza:
valaki kapott már sms-t is amúgy?
39/60 anonim válasza:
Nekem nem, ráadásul 7essel kezdődik a szolgáltató után a számom. Még beletelik egy kis időbe.
40/60 anonim válasza:
Hát Nekem 9-essel kezdődik mégis megkaptam már,de hogy értsem ezt a megfogalmazást!? Figyeljetek így kezdődik az egész: "Nem hivatalos tájákoztatás:..." Ez csak az sms mivoltára utal,vagy változhat bármi is a fent már említett "létszám okok" miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!