Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megszerezzem így a diplomát?

Megszerezzem így a diplomát?

Figyelt kérdés
Még van pár évem a gimiből,de már gondolkoztam,hogy légiutaskísérő szeretnék lenni,ahhoz viszont elég az érettségi.Viszont megszeretném szerezni a diplomát,de nem tudom,hogy 24-25 évesen nem lenne-e késő elkezdeni a légiutaskísérő munkát,mert 35 évesen már nemigen alkalmaznak.

2012. júl. 23. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy tudom hogy a Légiutas kísérő az OKJ-s képzés.:)
2012. júl. 23. 20:04
 2/6 reptoid ***** válasza:

35 évesen már nemigen alkalmaznak

Ezt te honnan veszed? Ültél már repülőn? :D

2012. júl. 23. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
csak akkor ha több nyelvet is beszélsz
2012. júl. 23. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:

"35 évesen már nemigen alkalmaznak"

láttam én már Lufis járaton olyan 40 éves, jól karbantartott düütsche milfet, hogy hajajj! :P

2012. júl. 24. 01:39
 5/6 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és szintén légiutaskísérő szeretnék lenni, és szeretnék diplomát szerezni, úgyhogy egy csónakban evezünk.Viszont ha megszerzed 24-25 évesen a diplomát (közben tudsz idegennyelvet tanulni, ami a stewardesseknél a legfontosabb), akkor utána még van időd, legalább tanultál valamit, és van biztonsági háttered, amúgy stewardess képzés a az adott légitársaságnál van, tehát az nem OKJ-s. Tehát bőven van időd, sőt még 45-50 évesen is alkalmaznak stewardesseket, tehát megéri, hajrá nekünk! :)
2012. júl. 24. 11:22
 6/6 reptoid ***** válasza:
A malévon voltak 50-es évek végeiben járó nagymamák is, ahogy emlékszem :D
2012. júl. 24. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!