Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kik jelentkezhetnek hiányszakm...

Kik jelentkezhetnek hiányszakmákra? Ha van már egy okj-s képzésem, attól még jelentkezhetek rá? És ha igen, hol? Nőként nagyon gáz volna ha kőműves szakmára mennék, hogyha jelentkezhetek?

Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni, de ilyen infót nem találtam hogy hol lehetne, illetve kiknek.

2012. júl. 23. 18:43
 1/1 anonim ***** válasza:
nem tudom hány éves vagy,de attól, hogy van egy okj képzésed még jelentkeztetsz másikra, na szereztél már egy okj képzést nappali tagozaton, akkor elvileg még egy okj t nem szerezhetsz ingyen nappalin,valamennyit fizetni kell érte a mi sulinkba havi 7 ezer,szerintem ne kőművesnek menj, hanem pl cad cam informatikusnak,vagy esetleg gépipari minőségellenőrnek,de mehetsz felnőttképzésre is, vagy ha beregisztrálsz a munkanélkülibe ott is szoktak indítani képzéseket ingyen
2012. júl. 30. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!