Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vélemények a számalk-ról?

Vélemények a számalk-ról?

Figyelt kérdés
bp-en néztem egy okj-s képzést de nem tudom mennyire jó ez a hely mert én messze lakok és oda költöznék csak előtte gondoltam megkérdezem vannak-e tapasztalatok .
2012. júl. 23. 13:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én a szàmalkba jàrtam egy fél évet és az oktatàs szintje a nullàhoz konvergàlt erösen. De legalàbb a szàmonkérések szintje is... Szoval ha tényleg tanulni akarsz és nem csak x összegért elüldögélni egy diàkigazolvànnyal a zsebedben, ne költözz fel emiatt...
2013. jan. 12. 12:09
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Lelkes, fwlkészült tanárok. A mi szakunkon tanulós, de nem megcsinálhatatlan. Én merem, mondani, hogy érdemes belevágni.
2013. febr. 20. 11:19
 13/14 ezustsilver válasza:
Én a számalkba járok jelenleg, most fogok végezni, de már az se érdekel, ha kidobnak, vagy megbukok, mert akkor legalább nem kell tovább fizetnem a vaskos összegeket a SEMMIÉRT!!! Komolyan, a tanítások alig 10%-ánál tanítottak valami értelmesnek mondhatót, a többinél pedig egyszerűen csak időpocsékolás volt, akárcsak beülni is. De leginkább az úgy nevezett óra"rend" megszerkesztése háborít fel. Ezt most teljesen komolyan mondom, de minden egyes napon egyetlen óránk van! A nap közepén 14 órai kezdéssel! Mi ez már? Ráadásul ezeknek több mint a fele nem is kapcsolódik a szakmánkhoz! Komolyan nem viccelek! Ha ide akarsz jelentkezni, vagy bárki másnak akárcsak megfordul a fejében, hogy ide jön, azonnal felejtse el, ha nem akarja 2 évét és rengeteg pénzét elpazarolni a semmiért!
2013. márc. 24. 11:54
 14/14 Kim Bo Mao ***** válasza:
Ne menj a Számalkba a szakok többsége borzalmas színvonalú, amin én vagyok színtén, és már számolom a napokat, hogy vége legyen. Nagyon nagyon sokba kerül, anyaghasználati díjat vagy mit szednek és közben nekünk kell állni minden nyomtatást, stb.-t. Ne dőlj be a "külsőnek" az iskola külsejének, vagy a meggyőző beszédnek mert átvernek, egy hatalmas lehúzás az egész.
2013. máj. 16. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!