Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Számalk suliról vélemények?

Számalk suliról vélemények?

Figyelt kérdés
Oda tervezem a jelentkezést, megéri? Webprogramozónak mennék. Az Athénén gondolkoztam még. Melyik lenne jobb?
2011. júl. 1. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Oda ne menj! Én lehúztam ott egy évet, röhejes az egész képzés, ráadásul sokat is kell érte fizetni(40 és 50 ezer/ félév), nekünk anno csak 20 és 30. A tanárok sem veszik komolyan, csak akkor menj oda, ha szeretnél 2 évig lazítani...
2011. júl. 1. 17:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Eddig mindenhonnan ezt hallottam, szóval akkor gondolom igaz. Köszi!
2011. júl. 1. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A suli egy kalap szar!
2011. okt. 19. 14:51
 4/8 SZÁMALK SZKI ***** válasza:
0%

A web-programozó szak folyamatosan változik.

Diákjaink a legújabb HTML és CSS nyelvek, grafikai programismeretek és programozási nyelveket tanulják meg. Az első félév alapozás, de a II. és III. félévben bejönnek a komolyabb programozási nyelvek és a IV. félév szakmai gyakorlat és esettanulmányok.

Személyesen van lehetőség óralátogatásra és az iskola betekintésére, ahol láthatóak új, korszerű gépes termeink is.

2012. máj. 4. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Informatikai vezetőként mondom, hogy a legjobb a szakmában. Legalábbis a továbbképzései. Az OKJ-ról nincs tapasztalatom.
2012. okt. 23. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Jó iskola, felkészült tanárok, kulturált körülmények, én ajánlom.
2012. okt. 29. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Lelkiismeretes, jó a tanárok, tisztességesen felkészítenek a vizsgára. A vizsga sincs nem volt könnyű, puskázni nem igen lehetett. Szerintem, ha tanulsz, sikerülni fog.
2013. febr. 19. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nemrégiben végeztem az említett szakon.

Felháborít az előttem szóló "kamu" pozitív vélemények áradata, amit valszeg nem ide járó diákok írtak.

Az órarend borzalmas, értelmetlenül "megszervezett".

A tanárok többsége (leszámítva egy szűk kivételt) nem ért a programozáshoz sem a tanításhoz.

Az iskola lehúzza rólad az utolsó bőrt is "ingyenes első okj" címen, mellette pedig semmilyen értékelhető tudást nem ad. De még az alapokat sem.

A jobb diákok (akik hallásból tudjuk mi az a programozás) lazán hekkelték a sulis naplót, aminek táblaszerkezete mellékesen RÖHEJES!

Abszolút nem ajánlom a Számalkot, menj inkább egyetemre de ne a GDF-re!

2014. júl. 27. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!