Mi a véleményetek a női mentősökről? Hol érdemes elvégezni ezt a szakképzést?
Nekem barátnőm most végzett mentőápolóként a Raoulban Budapesten, ő mesélte hogy az első év elején egyből azzal kezdték hogy nőként nem fogják őket alkalmazni. Ez nem mendemonda, valóban így van. Sőt régen nem is lehettek nők mentőápolók, ezt azonban már megváltoztatták.
De gondolom ha látják hogy jó fizikumban vagy és értesz a szakmádhoz, akkor biztosan kapsz állást.
A gyakorlatok során igyekezz minél több mentőst megismerni, mert később majd a segítségedre lehetnek!
Barátnőm egyébként idáig nem kapott állást, csak ápolnőként alkalmazták volna egy kórházban. Ő meg ehelyett inkább beadta a felvételit egyetemre, ősszel már ott kezd.
Én sofőr szerettem volna lenni(mindenem megvan hozzá) de nőként nem kellettem.
Elvileg megcsinálhatsz hozzá mindent,de a gyakorlatban nem sok esélyed lesz sajnos.Én ezt tapasztaltam(Szegeden laktam akkor még,de máshol se hisze,hogy jobb a helyzet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!