Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a női...

Mi a véleményetek a női mentősökről? Hol érdemes elvégezni ezt a szakképzést?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 12:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
az omsz nem szeret nőket ápolóként alkalmazni, ők emelik a betegeket stb. hatáskörben kb ugyanaz mint a tiszt, de a tiszt sokkal több mindent csinálhat(intubálás meg ilyenek, persze, ha vészhelyzet van, akkor az ápoló is ugyanúgy megcsinálja).
2012. júl. 21. 14:00
 12/28 A kérdező kommentje:
Tehát van rá lehetőség hogy alkalmazzanak... Néztem ezt a súlyemelési törvényt is 2008-ig volt érvényben és a férfi sem emelhetne 50 kilónál többet. Megnéztem a feltételeket is az OMSz-nél sehol nem találtam olyat, hogy nő nem lehet mentőápoló.Azért írtam nekik még egy levelet a biztonság kedvéért. Érdekes, hogy mentősnek nem való hol ott fele annyira nem megterhelő mint a gyárakban a szalag mellől pakolni.... Volt szerencsém belátni a mentősökhöz... A lényeg hogy nem szakadnak meg...
2012. júl. 21. 14:13
 13/28 A kérdező kommentje:
Sajnos az egyetemre már nincs lehetőségem. Most érettségiztem és jelentkezést nem adtam be. Jövőre pedig már csak emelt érettségivel lehetne megcsinálni...
2012. júl. 21. 14:15
 14/28 anonim ***** válasza:
ezzel az emelgetéssel az a gáz, hogy vannak 100 meg efeletti súlyú emberek és azokat is meg kell emelni. szóval ennek a törvénynek semmi értelme
2012. júl. 21. 14:15
 15/28 anonim ***** válasza:
figy. a raoulban van okj-s képzés, még lehet jelentkezni. végezd el, és mellé tegyél egy emelt érettségit, amit elfogadnak az egyetemen és utána ha megvan a pontod mehetsz is. én ugyanezt csinálom
2012. júl. 21. 14:17
 16/28 A kérdező kommentje:
Érdekes dolgok ezek. A házi beteggondozásban is nőket alkalmaznak előszeretettel. Anyukámnak volt szerencséje a maga tehetetlen néniket forgatni az ágyban vagy kicipelni a fürdőbe... Ilyenkor hol volt ez a törvény????
2012. júl. 21. 14:17
 17/28 A kérdező kommentje:
De én nem szeretnék mentőtiszt lenni. Mentőápoló szeretnék lenni!
2012. júl. 21. 14:18
 18/28 anonim ***** válasza:

mentőápolónak a raoul wallemberg suliban tanulhatsz!

[link]

2012. júl. 21. 14:39
 19/28 A kérdező kommentje:
És ha elvégzem alkalmazni is fognak valahol a jövőben? Vagy mint nő a fenekemet is kitörölhetem vele?
2012. júl. 21. 14:46
 20/28 anonim ***** válasza:
Ha jó a fizikusod hozzá, akkor biztos,ilyen szakmákba örülnek, ha van jelentkező!
2012. júl. 21. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!