Tovább tanulás. De mit?
Figyelt kérdés
Szeptemberben fogom elkezdeni a negyediket, de sajnos nem tudom hogy merre tovább.. Esetleg tudnátok ötleteket adni? a magyarom négyes ötös a töri szintén az angolom 4 a matekom viszont kettes.. Szeretek emberekkel foglalkozni, (viszont tanár és óvónő nem szívesen lennék :) gondolkodtam a rendőrtisztibe de a fizikai felmérést nem tudnám teljesíteni.Mindenféle képen szeretnék tovább tanulni főiskolán, de sajnos még nem tudom hogy mit.. Tudnátok nekem tippeket adni? Hálás lennék érte.2009. júl. 13. 22:52
1/5 anonim válasza:
nyugi,majd megjön az ihlet,én fenruárban döntöttem el,és beadtam 1 bölcsész,2 mérnök szakra:D
juniusig variáltam,és sorrendet is változtattam
nem gond hogy még nemtudod,nézegesd a felvételi tájékoztatót,nézegesd az egyetemek honlapjait,ősszel,télen lesznek nyílt napok,azokra menj el (igazolt lógásnak indult annak a karnak a nyilt napja amin most végezni fogok,és imádom:D)
ugyhogy még nyugi,még ráérsz...most azzal foglalkozz,hogy legyen nyelvvizsgád,és minél jobban sikerüljön majd az érettségid
22/L
2/5 anonim válasza:
ilyeneken gondolkodj el,hogy szeretnél-e kolis lenni,vagy otthonrol bejárni,állami vagy költséges képzés,nézz utána hogy melyik szakma mennyire keresett,kérdezgess ismerősöket,meséljenek arrol az egyetemről ahová járnak,ilyenek
22/L még mindig
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod:) végül hova vettek fel?:) hát én úgy gondolom hogy ha lesz fősuli akkor koleszos szeretnék lenni.. :)
2009. júl. 14. 15:53
4/5 anonim válasza:
Miskolci Egyetem ,müszaki kar...imádom lány létemre...
5/5 A kérdező kommentje:
az igen..:) sok sikert a továbbiakhoz:)
2009. júl. 15. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!