Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fogorvos szeretnék lenni....

Fogorvos szeretnék lenni. Adjam fel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jó kémiából, akárhogy tanulom, akkor is csak egy gyenge négyest tudok kihozni magamból. Így ingyenesre nem fognak felvenni, viszont a fizetős kb 1-1.5 millió forint/félév, amit képtelen lennék kifizetni. Adjam fel, és keressek valami mást? Vagy vállaljam a kockázatot, hogy érettségi után nem tudok továbbtanulni ilyen irányban, más téren meg nem lesznek jók az érettségi pontjaim? Mennyi esély van rá, hogy 2 éven belül leviszik az árát, vagy több ingyenes hely lesz? Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 6. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Érettségizni fizikából is lehet :) Amúgy meg nyugi, orvosin úgyis olyan kémiát fog tanulni, ami kapcsolódik az orvosláshoz, nem pedig ilyen kőolaj meg földgázos históriák :) Ne add fel, és azt mondom. Sose add fel! Vagy keress egy jó tanárt.
2012. júl. 6. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel!
2012. júl. 6. 10:30
 3/9 anonim válasza:
2012. júl. 6. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
ha mar a kozepiskolas kemia tananyaggal nem boldogulsz,akk ne is almodj orvosirol... az elhatarozas nem eleg,tehetseg is kell! valassz mast!
2012. júl. 6. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
A fogorvosi külön van az általános orvosi képzéstől, szerintem kevesebb pont is kell oda és valamennyivel könnyebb is. Szerintem próbáld meg. Ha nem megy, még mindig ott van az ápolói vagy a gyógyszerész pálya.
2012. júl. 6. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, ha nem sikerül még elmehetsz fogorvosi asszisztensnek ha mindenképpen a fogorvoslással akarsz foglalkozni.
2012. júl. 6. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor érettségizz fizikából, egyetemen meg majd lesz vmi.

Mondjuk az butaság, hogy csak olyan kémia lesz, ami az orvosláshoz kapcsolódik:DD

Én is fizikával mentem, mert nem ment a kémia. Aztán egyetemen csak átverekedtem magam rajta.

Az árát nem fogják levinni, azt elfelejtheted. Ha megy is lefelé, maximum pár ezer-tízezer forinttal, az meg nem nagy segítség.

2012. júl. 6. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ÁOK-os vagyok.A pont egyik helyen kevesebb,másutt több mint orvosira és kb ugyanazt az elméleti modult tanulják,csak nekik több vizsgájuk van..De 2 év baromi sok idõ,ülj le és tanuld meg!
2012. júl. 6. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy sikerült -e de az utóbbi években fogorvosin pl

Debrecenben magasabb a ponthatár költségtéritésesre mint államira, úgytudom amiatt hogy a külföldieket be tudják nyomni! Egyébként igazságtalan ez az ország hiszen a külföldieket bármiféle megmérettetés nélkül veszik fel pl a négereket , arabokat és ismerőseim mesélik hogy nagyon nagyon buták csak ugye kell a pénz :) de nem értem hogy akkor aki meg is tehetné hogy kifizesse meg éppen 1-2 ponttal marad le az államiról attól miért veszik el a lehetőséget

2018. jún. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!