Hova menjek továbbtanulni, ha fogorvos szeretnék lenni?
Jelenleg szakközép iskola 4. osztályos vagyok, informatika szar, de rájöttem, hogy nem az informatikával szeretnék foglalkozni. Melyik tantárgyat válasszam az érettségin, és hova menjek továbbtanulni? Milyen tanulmányi átlaggal van esélyem arra, hogy felvegyenek valahol fogorvosképzésre, de lehetőleg olyan helyre amit ha elvégzek el is tudjak helyezkedni.
Veszprém megyében lakok, örülnék ha valahol itt a kőrnyéken is lenne ilyen képzés, de az se baj ha csak Budapesten van.
Ha elvégzem a fogorvosi képzést akkor majd Angliában szeretnék dolgozni, mint fogorvos.
Bocsi a temérdek kérdésért, a válaszokat előre is köszönöm! :D
Igen, nehéz döntés előtt állsz. Hajózási technikusi iskolát végeztem el, és utána kimentem Londonba dolgozni egy hotelba, ahol először konferenciatermek berendezése volt a feladatom, egy év múlva meg a konferenciák hang és fénytechnikai feladatait láttam el. Eléggé szerettem, utolsó ott töltött évemben már hang és fénytechnikus supervisor volt a betöltött pozícióm. Ezután Bécsbe költöztem, itt is konferencikon dolgoztam. Jelenleg egyéni vállalkozó vagyok.
Nem a legjobb embert kérdezted, mert ahogy látod én bizony mellényúltam. Soha nem vettem hasznát a végzettségemnek.
Ezt neked kell eldöntened, te ismered magadat a legjobban. Te tudod, hogy milyen beállítottságú vagy. Egy dolog aminek örültem volna 10-15 évvel ezelőtt, ha valaki felnyitotta volna a szemem, hogy nem csak alkalmazotti opció van. Ha redditezel, akkor ajánlom az r/sidehustle subredditet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!