Lujza1819 kérdése:
Felvételim esetén megkaptam a regisztrációs levelem. Van vele teendőm? Vagy ez csak egy visszajelzés, a jelentkezésemről?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 22:27
1/2 reptoid válasza:
Milyen teendőt gondoltál neki mégis? Valami csak megfogalmazódott benned, mégis mi? Komolyan érdekel, hogy vajon mit csinálnál vele, mi jut eszedbe egy ilyen levélről.
Egyébként nem kell vele semmit csinálnod. Láthatod, hogy elfogadták a jelentkezésed, rajta vannak a szakok, felvételi azonosítók. Nem mindenki e-felvizik, ezért küldenek papír alapú visszajelzést is.
2/2 anonim válasza:
Én az érettségire gondoltam, hogy esetleg fel kéne tölteni.. Vagy azt intézi a suli? Nekem az e-felvételiben még nincs kipipálva az érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!