Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 26 évesen melyik budapesti...

Gábor255 kérdése:

26 évesen melyik budapesti intézményben tudnék nappali jogviszonnyal hallgatóvá válni a legolcsóbban? Fontos, hogy lehessen még jelentkezni a 2012/2013-as tanévre. (bejárni nem szeretnék, de a tandíjat fizetném) köszi

Figyelt kérdés

#oktatás #nappali tagozatos képzés
2012. jún. 28. 12:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem a diakigazolvany miatt kene hanem a jogviszony miatt. Diak miatt nyilvan nem erne meg tandijat fizetni.
2012. júl. 1. 09:09
 12/23 anonim ***** válasza:
És mit érsz azzal,hogy jogviszonyod van, ha nem a diák miatt csinálod?
2012. júl. 1. 12:08
 13/23 A kérdező kommentje:

Azt én tudom, hogy miért lenne jó nekem, a kérdés arról szól, hogy tudtok-e nekem ajánlani ilyen helyet, nem arról, hogy miért lehet ez jó valakinek:)

Köszönöm ha valaki erre is válaszol.

2012. júl. 2. 12:30
 14/23 anonim ***** válasza:
már rég meg lett válaszolva a kérdésed, kár,hogy nem olvasol figyelmesen.
2012. júl. 2. 17:27
 15/23 anonim ***** válasza:
már írtad,hogy a jogviszony miatt lenne jó, de ennek semmi értelme, ha nem a diák miatt
2012. júl. 2. 18:53
 16/23 anonim válasza:
A kérdezőnek vállalkozása van, és tanulói jogviszony mellett kedvezőbb (vagy nem is kell?) az adózás.
2012. júl. 2. 22:51
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem lett megválaszolva, mivel nem igaz sem az, hogy nem lehet jelentkezni már, sem pedig az, hogy ha nem járok be kitesznek egyből. Valóban kitesznek egy idő után, de én is tudok olyan helyet ahol ez az idő több félév, a kérdés arról szól, hogy hol lenne ez az idő a leghosszabb a legkedvezőbb tandíj mellett. Ha látsz intézmény nevet akkor tényleg nem olvastam el figyelmesen.
2012. júl. 3. 09:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz,hogy valaki itt tudja fejből,hogy melyik fősikola/egyetem melyik karán, azon belül melyik szakán a legolcsóbb a tandíj? Pont ezért írtam,hogy menj fel a felvi.hu-ra mert ott az összes intézmény, szak fel van sorolva árral együtt. Hát ez volt a válasz. Milyen intézmény nevet vársz itt a válaszolóktól, amikor már rég megkaptad a választ?
2012. júl. 3. 19:53
 19/23 anonim ***** válasza:

"mivel nem igaz sem az, hogy nem lehet jelentkezni már, sem pedig az, hogy ha nem járok be kitesznek egyből. Valóban kitesznek egy idő után, de én is tudok olyan helyet ahol ez az idő több félév"

na ebből látszik,hogy nem olvasol figyelmesen. Ki mondott itt olyat,hogy EGYBŐL kiraknak , ha nem jársz be?

2012. júl. 3. 19:57
 20/23 A kérdező kommentje:

Képzeld, felvi.hu-t sőt a google-t is tudom használni, csakhogy a lényeg nem a tandíj, hanem az alacsony tandíj+hogy ne tegyenek ki, erre nem jó a felvi. Ez legtöbb intézményben belső szabályok által meghatározott és sok helyen ettől eltérnek, méltányosságból és mert nem akarják bukni a tandíjat, inkább bent tartanak embereket. Ezt felvi nem tudja, ezért nem válasz.

Igen, én naiv azt gondoltam, hogy az oldalt látogató több százezer ember közül van olyan aki épp felsőoktatásban tanul és tisztában van a saját intézménye ide vonatkozó belső szabályával, de úgy látom csak unatkozó kötekedők olvassák az oldalt. Nyilván te sem az első csoportba tartozol, ha válaszolni nem tudsz, nem muszáj telegépelni a fórumot.

Többen írták, hogy ha nem jársz be kitesznek, valóban van ahol ez így működik, ott pedig te sem gondolod hogy nem tartod be és hagynak két évig... Az "egyből" nekem az első szemeszter, mivel ha már adtak jogviszony igazolást azt nem tudják visszavenni. Viszont már közben közölhetik hogy ez így nem működik. Viszont nem minden hely ilyen,ezt az tudja aki adott intézményben tanul és ez lenne a kérdés lényege, amit még mindig nem értesz.

2012. júl. 4. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!