Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok nekem ajánlani...

Tudnátok nekem ajánlani Budapesten egy olyan iskolát, ahol tankötelezettségem megszűnése ellenére vehetnék részt érettségi képzésben nappali tagozaton? 19 vok

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Abban az esetben ha megvan a 10.-dik osztályod keres egy olyan iskolát ahol nappalin intenzív érettségi képzés van, ez két év alatt készít fel az érettségire. Ez azért jó mert szakmunkás után mennek általában ide és itt az osztály nagyrészt veled egyidős.
2012. jún. 19. 21:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a gondom, hogy csak a 9. osztályom van meg. :/ Tehát egy olyan sulira gondoltam, ahol a meglévő beszámítása mellett rendesen, 3 év alatt tehetném le.
2012. jún. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!