Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha én törvényszéki antropológu...

Ha én törvényszéki antropológus szeretnék lenni, én döntöm el hogy törvényszéki leszek vagy más dönti el?

Figyelt kérdés
ja meg ha törvényszéki antropológus szeretnék lenni akkor milyen tantárgyakból milyen jegyem kellenek hogy legyenek?

#tanulás #Törvényszéki antopológia
2012. jún. 27. 22:23
 1/10 anonim válasza:
97%

Hehe, kicsit sok dr.csontot néztél? :))

Magyarországon igazságügyi orvosszakértők működnek. Akik orvosok, tehát SOTE és társai, min. 6 év. Aztán lehet elvégezni további képzéseket hogy igazságügyi szakértőként működhessenek.

Amúgymeg hajrá, én 10 évesen az Ally McBeal c. sorozat alapján döntöttem el hogy jogász leszek, most 28 vagyok és az lettem :))

2012. jún. 27. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Be kell kerülnöd egy jó gimnáziumba. Ott 11. 12. évfolyamon Kb mindenből 5ösnek kéne, hogy legyél, főleg a nyelv, töri, matek, magyar, biosz, kémia. Érettségi Emelt biosz és kémia magas %-al, nyelvvizsgák megszerzése valamint töri, matek, magyar, és nyelvi érettségi megszerzése (Azt is magas %al sztem olyan 80%felett)

Ekkor van esélyed bejutni egy egyetemre ott teljesíteni a szemesztereket, diplomát szerezni, doktorit...

2012. jún. 27. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Annyit még elfelejtettem írni, hogy sok sikert hozzá. Én is szeretem a Dr Csontot:D
2012. jún. 27. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Én is szeretem a Dr. Csontot, bár én biológus palántaként Hodgins munkáját csípem, mert ő is növény- és mikrobiológus:)
2012. jún. 28. 00:06
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Magyarországon törvényszéki orvosszakértők vannak, ahogy már leírták. Jónak kell lenned hogy felvegyenek, hat év egyetem, négy év rezidensképzés, és akkor leszel törvényszéki orvosszakértő.

Törvényszéki antropológia szak külföldön van. Skóciában biztosan tudom hogy van(én is oda készülök), illetve Angliában is van szerintem. Talán Németországban is van, de nem rémlék hogy láttam volna ott.

2012. jún. 28. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
*rémlik
2012. jún. 28. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
De azért azt fontos leszögezni, hogy ez a valóságban nem pont olyan, mint a dr csontban. Elég félrevezető műsor. De majd néhány év múlva benned is kialakul valami reális kép.
2012. jún. 28. 09:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja csak én 14 vagyok és majd külföldön szeretnék dolgozni ha lesz rá lehetőségem!!!
2012. jún. 28. 10:55
 9/10 A kérdező kommentje:
És tudom hogy nem olyan mint a Dr.Csontban nem vagyok 5 éves!!!!:DD
2012. jún. 28. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
na hogy alakult?
2022. máj. 18. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!