Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit gondoltok milyen okj-t...

Mit gondoltok milyen okj-t lenne érdemes elvégezni manapság?

Figyelt kérdés
van egy gyógymasszőr szakmám, munka nincs benne, most egy boltban dolgozom, de szeretnék több lábon állni. Milyen szakot végezzek amiben talán lenne jövőm.Tudom hogy nagyon nehéz ezt megmondani, de kiváncsi vagyok a véleményetekre. Végeztem egy gazdálkodási menedszer asszisztens okj-t is, de azt nem fejeztem be, megvan a két évem, de nincs szakvizsgám, tehát olyan mintha nem is lenne, már nem szeretném befejezni. Mit tanácsoltok?
2012. jún. 26. 22:30
 1/5 anonim válasza:
kedv mihez lenne?férfi vagy nő vagy?
2012. jún. 26. 22:33
 2/5 A kérdező kommentje:
bocsi, lány vagyok. kedv?!hát igazából már nem is tudom, érdekel sok minden, szeretek az emberekkel foglalkozni, vagy egy irodába is ellennék :) vagy bármi, csak munka legyen
2012. jún. 26. 22:41
 3/5 Cilla1993 válasza:
hát igen,nagyon fontos h mihez lenne kedved...és meg is fizessék,de nem könnyű ilyen szakmát találni főleg nem MO-on...külföldre nem akarsz kimenni?
2012. jún. 26. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:

hát nem igazán szeretnék, páromnak "biztos" munkája van, nem hagynám itt. Találtam egy oldalt be linkelem, most innen nézegetek, szerintetek melyik lenne jó?

[link]

2012. jún. 26. 23:00
 5/5 anonim válasza:
amihez legjobban kéztetést érzel amit szeretnél évekig évtizedekig csinálni:)nem dönthetek helyetted:)
2012. jún. 26. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!