Melyik egyetemet írjam első helyre?
Mindig azt kell első helyre írni amit jobban szeretnél VAGY ahova a legtöbb pont várható. Mivel ha oda nem kerülsz be, akkor a sorrend alapján fut tovább a dolog...
Esetedben jobban szeretnéd, és elmondásod alapján oda kevesebb pontod lesz, mint a másikra, így biztos, hogy a formatervezőt írnám első helyre.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem pont sikerült két olyan szakot kifognod, amire a világon semmi szükség.
Biztos hogy csak ezek jöhetnek szóba? Nem szimpatikus valami olyasmi szak is, amivel el is lehet majd helyezkedni?
De lehet hogy későn szólok. Ha jól értem a leírtakat, az érettségit most csináltad, a jelentkezést is leadtad, s már csak a sorrenden lehet variálni. Így van? Azért vagyok kicsit bizonytalan, mert nálunk anno még máshogy működött, s nem volt ilyen utólag sorrendet módosítunk dolog.
Ebben az esetben a formatervezőt írd első helyre.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából a formarevezés volt nálam mindig is a főirány. Lehet, hogy mint írtad nincs szükség, de mást meg pl.: villamosmérnök nem szívesen csinálnék. Amúgy a formatervezőt írom 1. Helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!