Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Corvinus Pénzügy és Számvitel...

Corvinus Pénzügy és Számvitel fizetős - 440 pont?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok 440 pont fölött vagy alatt lesz idén a fizetős képzés ponthatára ezen a szakon?

Természetesen csak tippelni lehet, eddig kb. 400 volt a fizetős 450 az állami, idén az összpontszám 480-ról 500-ra növekedett, és csak fizetős indul.

2012. jún. 21. 18:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Valóban, ezt el is felejtettem (az újabb kérdés feltevését), ezennel megkövetlek, köszi a választ. :)
2012. jún. 27. 19:53
 12/16 anonim válasza:
szerintem nem lesz annyi sem a ponthatár, mivel ahogy néztem ,kevesebben jelentkeztek jóval.bár ki tudja a mai világban:/ nekem oda 459 pontom lett, jó lenne ha elég lenne:)
2012. jún. 29. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem 410-420 között lesz a ponthatár. Én csak harmadiknak írtam be, első kettőre az alkalmazott közgazdaságtant írtam be államin és fizetősön is. :)
2012. júl. 3. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szerintem lehet, hogy még sokat is írtam. :)
2012. júl. 14. 12:37
 15/16 A kérdező kommentje:

390, mindenki beszopta, aki tippelt. :D

Egyébként el nem tudom képzelni milyen lesz a színvonal, ha 400 pont alatti (!!!) embereket vesznek föl már ide is.. Egészen elképesztő, érdekes lesz, ha az egyetem tartani akarja a színvonalat.

2012. júl. 25. 15:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne ebből indulj ki. Nálunk lesznek 350 pontosok, barátnőméknél pedig 306 pontosok, pedig mindketten Corvinusra fogunk járni. Egyrészt lehet az, hogy valaki bármilyen okból, de szimplán elrontotta az érettségiét. Vannak ilyenek, és most biztos nagyon örülnek, hogy így is bekerültek. A másik, hogy aki nem elég okos, az úgy is kiselejteződik a vizsgákon. A harmadik pedig, hogy attól még, hogy valakinek jól sikerült az érettségije, nem biztos hogy olyan okos jó ember, lehet hogy csak egy antiszociális magológép, akinek barátai sincsenek. Nem hiszem, hogy a pontok elmondanának mindent egy emberről. :)
2012. aug. 3. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!