Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy tudnék rájönni, hogy mi...

Hogy tudnék rájönni, hogy mi legyek?

Figyelt kérdés

(Tudom hogy volt pár ilyen kérdés, de na.)

Néha kitalálom, hogy mi legyek, egy ideig örülök is neki, mindenkinek mondom h az akarok lenni ami pont tetszik, de egy idő után elmegy tőle a kedvem. Pl legutóbb egy éven keresztül vegyész akartam lenni, de rájöttem, hogy 20 leszek mire végzek a gimivel, és nem akarok még 5 8esetleg 6) évet tanulásra áldozni. Előtte jogász akartam lenni. Néztem az ilyen OKJ-s képzéseket, mert jobb lenne valami 2-3 éves képzés, de ott sem találtam olyat, amit szívesen csinálnék. Annyira tanácstalan vagyok.

17/L

2012. jún. 21. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig muszáj lesz időt áldozni a tanulásra, ha valamire vinni akarod... Addig tanulj amíg ingyen tudsz és van rá időd.
2012. jún. 21. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
nemtom én inkább tanulok, mint dolgozzak xD de értem, amit mondasz :) én most a magyar meg az agrár szakok közt vacillálok
2012. okt. 2. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Választhatsz a tanulsz még 5 évet és lesz egy jó állásod vagy az érettségi után elmész a mekibe bruttó 530Ft ért 12 órázni.

Döntés a te kezedben van!

2012. okt. 2. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán próbálj utánnan nézni h mi mit takar mit csinálnak az adott szakmában dolgozók és h te el tudnád e képzelni h azt csináld.

Én is sokáig nem tudtam mit szeretnék csak azt h nem szeretnék irodába ülni állandóan pedig közgazd szakközépbe jártam. Megszereztem a jogsit és rájöttem h oktató szeretnék lenni :) és már két éve így gondolom nem tom h sikerül e még van időm mert még nem vagyok 22 éves egy OKJ-s csinálok jelenleg mert nem vettek fel felsőoktatásba.

2012. okt. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!