Hogy tudnék rájönni, hogy mi legyek?
(Tudom hogy volt pár ilyen kérdés, de na.)
Néha kitalálom, hogy mi legyek, egy ideig örülök is neki, mindenkinek mondom h az akarok lenni ami pont tetszik, de egy idő után elmegy tőle a kedvem. Pl legutóbb egy éven keresztül vegyész akartam lenni, de rájöttem, hogy 20 leszek mire végzek a gimivel, és nem akarok még 5 8esetleg 6) évet tanulásra áldozni. Előtte jogász akartam lenni. Néztem az ilyen OKJ-s képzéseket, mert jobb lenne valami 2-3 éves képzés, de ott sem találtam olyat, amit szívesen csinálnék. Annyira tanácstalan vagyok.
17/L
Választhatsz a tanulsz még 5 évet és lesz egy jó állásod vagy az érettségi után elmész a mekibe bruttó 530Ft ért 12 órázni.
Döntés a te kezedben van!
Talán próbálj utánnan nézni h mi mit takar mit csinálnak az adott szakmában dolgozók és h te el tudnád e képzelni h azt csináld.
Én is sokáig nem tudtam mit szeretnék csak azt h nem szeretnék irodába ülni állandóan pedig közgazd szakközépbe jártam. Megszereztem a jogsit és rájöttem h oktató szeretnék lenni :) és már két éve így gondolom nem tom h sikerül e még van időm mert még nem vagyok 22 éves egy OKJ-s csinálok jelenleg mert nem vettek fel felsőoktatásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!