Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha Pesten leszek főiskolás...

Ha Pesten leszek főiskolás akkor melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Koleszosnak lenni vagy albérlet? Mik az előnyei, hátrányai, egyiknek másiknak?

:D

2009. júl. 6. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kapcsolatépítésre a kollégium, tanulásra az albi a jobb. Anyagilag szintén a kollégium jobb, viszont tanulni nem egyszerű ott. Rengeteg a buli, éjfél- 1 óra előtt ne is álmodj a lefekvésről és ennek megfelelően az esti tanulás is felejtős. Koliban vagy éjszaka tudsz tanulni vagy napközben. De délutántól általában indul a banzáj, a bulik, stb.
2009. júl. 11. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:

én is az albit javaslom.Saját szoba,1-2 emberrel laksz egy lakásban,nyugi van. Ha mégis bulira vágysz,bármikor elmehetsz a barátaiddal.Viszont én a magam részéről nem birnám elviselni,ha amikor épp aludnék vagy tanulnék,nem hagynának mások csak azért mert bulizhatnékjuk van! ÁÁá

És ráadásul az albi nem olyan drága,ha több ember vesz ki egy kecót,megosztjátok a bérleti díjat meg a rezsit.

2009. júl. 11. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok: én tudok egy jó albit ha érdekel. :)
2009. júl. 11. 21:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de csak jövőre felvételizek. Szeretek előre informálódni a dolgokról.:D
2009. júl. 11. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!