Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen foglalkozás van, ami a...

Milyen foglalkozás van, ami a lelki dolgokkal foglalkozik? (pszichológuson kívül)

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra,h pl hallottam róla,h van olyan: hogy valaki már a rajzvonásokból látja,milyen az egyes emberek lelki világa. Vagy ilyesmi. :) Engem nagyon érdekel az ilyesmi. Van esetleg valami foglalkozás,ami eféle dolgokkal foglalkozik?
2012. jún. 19. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
grafológus, pap, szociális munkás,
2012. jún. 19. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:
A pszichiáter is ért hozzá, igaz magasabb szinten, mint egy pszichológus.
2012. jún. 19. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:

A pszichiáter nem lelki, hanem már komoly mentális problémákkal, és ezek gyógyszeres, illetve egyéb klinikai kezelésével foglalkozik.

Egyébként amit az első felsorolt, kb annyi. Foglalkozhatsz azzal, hogy rajzok alapján elemzed az embereket, de papírod nem lesz róla. Mondjuk szerintem ilyen esetben is illene elvégezni egy pszichológia szakot, aztán elemezgetheted mások rajzait.

2012. jún. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!