Érettségi 120 tételt 6 óra alatt lehetséges megtanulni/elolvasni? 8-kor kezdődik!
Figyelt kérdés
Magyar 20, töri 20, angol 60 (párbeszéd+szituáció+képleírás), német 20. Órákon figyeltem, alapműveltségem megvan (tudom, hogy 2 világháború volt), de a tételeket csak most kezdtem el átnézni...2012. jún. 18. 01:52
11/21 anonim válasza:
Szerintem ne aludj,mert rosszabb lesz...inkább egy kád hidegebb-langyosabb vízben fürödj meg és még mindig csak két-két tétel mindenből:D ez a tuti,hidd el! nekem így sikerült:D
12/21 anonim válasza:
Két dolog legyen a szemed előtt:
"1. Te mindent megpróbáltál.
2. Nem szeretem a hagymát a BigMac-en."
13/21 panini válasza:
tizenketteskét adom.:D:D(L)
a tizenegyedikre ne halgass.. mi értelme annak, h átolvasol midnenből kettőt.. csak összekavarod magad.. én a "mindent vagy semmit" elv alapján élek..mindet ugysem olvastad volna át.. most meg már minek erőlködni. aludjál:D
14/21 anonim válasza:
Na, majd mesélj, hogy miket húztál szóbelin és hogy ment :)
Én csak jövő hét szerdán fogok sorra kerülni :D
16/21 anonim válasza:
Én szerdán... :/ Töriből tudok 1 tételt azt úgy annyi... nyelvtan, info semmi német 5 irodalom... passz :D s kivan a f*sz... :/
17/21 anonim válasza:
15ös vagyok. Bízzuk magunkat a szerencsére. :D
18/21 anonim válasza:
srácok én holnap délelőtt küldöm az infót :D
nagy arcok vagytok!
respect nektek :)
én meg fizikából nem tudok kisérletezni fel fog robbani az iskola :D :D imádkozzatok érettem most és mindörökké :) hogy a radioaktivitást huzzam !!!!
19/21 panini válasza:
én imádkozom érted.. de teis értem! :D
20/21 anonim válasza:
Wáááááááá én ma szóblizeek áááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!