Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 2 év alatt fel lehet úgy...

2 év alatt fel lehet úgy készülni egy képzőműv. -i szakra, hogy fel is vegyenek? (pl. formaterv. , terv. Grafika)

Figyelt kérdés

2012. jún. 15. 06:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Hat eloszor is ez tehetseg kerdese is.

Ha meg eletedben nem is probaltal semmi hasonlot akkor nem tul eselyes.

Ha viszont megvagy rola gyozodve ,hogy rendelkezel megfelelo tehetseggel akkor igen(mivel akkor mar elotte is foglalkoztal vele, maskulonben honnan tudod,hogy tehetseges vagy)

Viszont azt is be kell latnod,hogy nem az evek szama a mervado hanem a raforditott ido.

Nem mindegy,hogy 2evig heti 1orat forditasz ra vagy napi 3 orat...

2012. jún. 15. 08:20
 2/5 anonim válasza:

csak tehettség kérdése semmi más. ha istenien rajzolsz maszatolás nélkül, mint ahogy az a pár kisgyerek csinálja papirzsepivel..... akkor jók az esélyeid.

De menyi inkább szhelyre, ott minden bénát fölvesznek a nyme-re pótfelvételin.

2012. jún. 15. 13:11
 3/5 anonim válasza:
holnap zh akkor esünk neki és egy este alatt váltsuk meg a világot ... mindent meg lehet tanulni ezzel csak erre akartam célozni
2012. jún. 16. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:
^szerinted 2 év alatt fellehet úgy készülni, hogy fel is vegyenek?
2012. jún. 30. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
fel :)) HA VAN TEHETSÉGED de érdemes egy tanárhoz menni aki a hibáidat észreveszi és segít fejlődni pl.: olcsón és jól a Hubay Jenő Zeneiskolában meg tudsz tanulni rajzolni,szobrászkodni,festeni stbstb. én ott tanultam és tavaly onnan vettek fel úgyhogy ez tapasztalat :)
2012. szept. 26. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!