Milyen munkát végezhetnek a következő szakmát elsajátítók? Jogi asszisztens Reklámszervező szakmenedzser Idegenforgalmi szakmenedzser Utazásügyintéző Protokoll ügyintéző Logisztikai ügyintéző Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 23:30
11/15 anonim válasza:
Lehet asztalosként jobban keresnél mint ha elvégzel egy ilyen sz@rt. Az OKJ magában semmit sem ér... kidobott pénz.
12/15 anonim válasza:
idén végeztem idegenforgalmi szakmenedzserként, kezdőként egy panzióban dolgozhatnék netto 90-ért
de nem vállaltam el, mert az utazást nem támogatják.....keresgélek még inkább
ennél a szaknál fontos a nyelv az elhelyezkedést illetően, ha az okés, akkor könnyebb elhelyezkedni
13/15 anonim válasza:
12. vagyok
a panzióban recepciós lettem volna...2 nap munka 2 nap pihi 12 órában
nem rossz sztem, főleg kezdőként, és később emelhetik a fizudat kb 100-ra :D
14/15 A kérdező kommentje:
Ó, hát én nem szeretnék recepciós lenni :D Akkor azt a szakot nem fogom választani.
2012. jún. 25. 14:10
15/15 anonim válasza:
mehetsz vele recepciósnak, utazási irodába, turinform irodába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!