Jogi asszisztens képzésen mire számítsak?
kedves 2-es kommentelő, annyira azért nem csipetnyi a jog amit tanultunk annak idején. Akik egy szimpla szakközépben tanulják az okj-s jogi asszisztenst, ott is csak azért megy át a legtöbbje, mert az intézmény statisztikáját nem akarják rontani, ott sokkal lazább minden. És ezt miért is mondom?
Mert nem egy ismerősöm arra a képzésre jelentkezett inkább és az az oktatás nem minőségi mint az SZTE, vagy más egyetemek képzése.
Ha valaki ilyenre adja a fejét, inkább egyetemi képzés keretein belül végezze el, hiszen nagyobb eséllyel jut munkához az a személy, aki a minőségi oktatásban részesül. Ja, és a gépírás versenyeken vegyél részt mindig, hiszen ha ezekről kapsz oklevelet akkor még jobban lendít az önéletrajzodon :)
Számíts sok olyan tanárra, aki direkt ránt meg (én tisztességesen tanultam, magoltam, de csak harmadjára engedtek át nem egy tárgyból, hogy fizessek csak), de a gépírást és a polgári jogot nagyon szerettem. Ha esetleg jegyzetek is kellenének, szívesen megosztom veled! Sajnos elhelyezkedni nehéz, mert annyi ember van ebből is mint a szemét. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!