Így lehetek tolmács?
????
Tehat roviden: jelenleg angol kozepszintu nyelvizsgad van, es kb a tobbi nyelvet most szeretned elkezdeni tanulni.
En a problemat nem lelem a kerdesben. Ha elvegzed hozza a megfelelo szakot akkor lehetsz tolmacs.
De nincs semmi koze ahhoz,hogy te irtal e verseket, a csaladtagok szarmazasa, foglalkozasa, versenyeid stb
Tedd fel ugy a kerdest,hogy ertsuk a problemat. Anyukad mit nem ert ezen? :P:P
Köszönöm a válaszokat
első:anya igazából főleg az angolt emeli ki.viszont ugye én szerintem tolmácsként esetleg fordítóként pont az angollal nehezebb munkahelykeresés,mert angolul nagyon sokan tudnak.Amúgy járok angolból különórára.nyáron is hetente 3x fogok.vagy 4x.de nekem sztem angolból felsőfokú tudás is elég lenne.mikor pl alapfokon voltam,akkor egy másik felkészítőtanár mondta nekem hogy ő már középfokra is elküldött volna.:)Anya meg talán nem nagyon hiszi hogy pl franciát és oroszt is meg tudnám tanulni úgy.mondjuk franciát mindenképp segítséggel.amúgy nekem nem is az angollal van bajom,hanem azzal hogy nem hisz a többiben annyira.:)mert maga az angol elég szép nyelv sztem,valaki annak is örülne ha középfokúja lenne meg felsőfokúja(tudással persze):))
Az hogy 3x vayg 4x járjak,nem én döntöttem el.a tanár átszervezte az óráinkat,csoportos.
a felsőfok miatt.de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!