Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Melyiket vállaljam be? www.bmevkando.sokoldal.hu

Bocsi írtam már egy ilyen kérdést, de remélem erre többen válaszolnak.

2009. júl. 4. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát nézd. Magyarországon milyenek az elhelyezkedési lehetőségek? -Sz*rok!

Ha külföldre mész, akkor azt mondod hogy a Kandón tanultál vagy kiröhögnek vagy nem is hallottak róla és ez esetben sem jössz szóba. Viszont ha BME-s diplomád van, akkor már szóba állnak veled. Teljesen egyértelmű hogy bme, viszont ahhoz egész ember kell, és nem lehet meló mellett csinálni Ha viszont már van melód, akkor nyilván nem gond az elhelyezkedés, tehát célszerűbb a Kandó.

Ugyanakkor a BME-n is vannak szép ösztöndíjak, jó tanulás után 40-50e-t össze lehet szedni havonta, a köztársasági ösztöndíjra építeni viszont nincs értelme szerintem!

2009. júl. 4. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

BME, én is oda fogok menni :) (építőmérnökire, te?)

Szerintem a Kandó elég vacak, a sulink mellett van az épületük és mindig eléggé lenézte őket a tanári kar, ötször a lelkünkre kötötték, hogy na oda ne menjünk.

Gondolj bele, BME-n olyan 340-300 között van átlagban a ponthatár, általában mindenki azt írja 1. helyre. A Kandóba azok kerülnek, akik képtelenek voltak ezt elérni...

ez alól kivételt képez néhány szak. ipari formatervezés pl csak a kandóban van, a BME-n asszem nincs, ilyen esetben természetesen Kandó, de gépésznek ne a kandüóba menj.

2009. júl. 4. 00:37
 3/4 anonim ***** válasza:
BME, evidens. Nincs az országban olyan sok elfogadható hely, de a Kandó nincs ezek között.
2009. júl. 4. 06:16
 4/4 anonim ***** válasza:
A BME-n van ipari formatervező szak.
2009. júl. 17. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!