AKIK VOLTAK MÀR AZ IDEI MATEK EMELT SZÓBELIN! Mit huztatok mennyire dolgoztátok ki milyen lett?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 17:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
valszám :( á nagyon gáz volt. Mondom a nőnek.. Ujat lehet ? Erre nem nwm mennifog az... Èn meg elkezdtem sirni a kidolgozás közbe a nönek akkor se esett le hogy én ehhez nem tudok mit mondani.. Odajött elmondani hogy mi az amit kéne... Kimentem elmondtam 3 percben amit tudtam segitsèggel megcsináltam a feladatot :// aztân utàna még kérdeztek akkor nekiàlltam kavarni a dolgokat .. Ekkor levágtàk hogy tényleg semmit nem tudok és kedvesen elzavartak :// hála Istennek.. Ennèl lejjebb màr ugysem süllyedhetek... Nagyon szégyenlem magam emiatt :((( utàlom az egèszet...most egy ideig nem mutatkozok sehol..
2012. jún. 9. 10:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Ja elmondom normàlisan is :)

boritekot kihuzod benne aegy lapon fennt a tétel + egy nem tul nehéz feladat

arra a lapra nem irhatsz csak a tisztàzatira

elmondod amit tudsz a végèn ugyis belédkötnek...elöttem a gyerek kvajó volt de csakazért megkavartàk ://

2012. jún. 9. 10:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Melyik városban voltál, melyik suliban?:)

Nyugi!:) Nem lesz semmi baj, úgyis felvesznek!

Nem leszel nálam rosszabb...én ha tudom se tudom elmondani, mert nem tudok beszélni idegenek előtt! Szóval csak nyugi!:)

2012. jún. 9. 11:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Sok sikert nektek! Többet mint nekem. ;)
2012. jún. 9. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!