Lehetek még orvos úgy, hogy 18 pontot értem el emelt szintű biológia írásbelin?
Arra gondoltam hogy elmegyek egy előkészítőre ahol felkészítenek és újra megpróbálom.
Az állmom az, hogy orvos legyek (persze nem itthon, nem azért mert nem szeretem az országomat hanem azért mert érdekel egy ország keleten, jobban mondva a Japán szigetvilág.)
Kedves 7., attól, mert valakinek nem úgy jön össze az emelt biosz, ahogy eltervezte (1000 oka lehet, hogy miért csak 18 pontot ért el), nem biztos, hogy az antómiával, élettannal, stb-vel is gondjai lesznek.
Nem kell rögtön "leírni" az embert.
Kérdés az, hogy miért csak ennyi pontod lett.
Ha halálra tanultad magad, és ennyit sikerült elérned, akkor felejtsd el.
Ha le sem szartad az egészet, nem tanultál semmit, akkor normális felkészüléssel lehet esélyed.
Igazad van utolsó , nem a botanikával sem a zoológiával sőt , nem az antropológiával sem pedig a genetikával és a többivel.
Nagyon jó vagyok biológiából... Kettő dolog végett sikerült így, Az első hogy több mint a fele biokémiai feladatokból állt.. Eszé kérdéseket pedig olyan bonyolultan, 3-4 szóban kérdezték meg, még az atomfizikusok sem tudtak volna-rá válaszolni.
Egyébként a megyékre lévő átlag az 50%-ra adaptáltak.
Én úgy gondolom, hogy az írásbeli megyei szinten 40%-körül lesz. Nagyon nehéz volt az ideji, ez volt eddig a legnehezebb, a többiben alapból elértem a 40 pontot.
Hétfőn lesz a szóbelim, mivel ezzel a kevés kis pontal is mehetek szóbelire, aminek örülök. Egyébként van középfokon biológia érettségim amit előrehozottan csináltam tavaly 99 pontot értem el a 150 pontból.
Ami szintén nem valami jó sajnos.
Ja és igen, nincsenek felkészítő tanárok az iskolámban emeltszintű biológiára és a suliban az elmúlt 20 évben amióta megnyilt én vagyok a második ember aki emeltszintű biológiát csinál. Szóval ez már valami elismerésnek számít. Sajnálom, hogy ennyi pontot értem el.
Szégyelem is magam ez miatt. Több mint a fele biokémia volt amire nem tudtam készülni.
Az vagyok, aki anno bukott kémiából, de most az orvosin van.
Járj el magántanárhoz, ha megengedhetitek magatoknak, a biokémiában, embertanban sok rész van, amihez jól jön egy tanár. Persze könyvből is meg lehet tanulni,c sak sokkal több idődet veszi el.
Most pedig ne foglalkozz azzal, hogy csak ennyi pontod lett, menj el a szóbelire csak azért is, hogy jövőre ismerős legyen a szituáció.
Kémiád/fizikád milyen lett?
Fizikával nem lesz baj, pródukálom a 70%-ot
Írásbelin értem el a 18 pontot utolsó előtti!
De fent is ki van írva a kérdésben, 18 pontot értem el a 100-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!