Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetek még orvos úgy, hogy...

Lehetek még orvos úgy, hogy 18 pontot értem el emelt szintű biológia írásbelin?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy elmegyek egy előkészítőre ahol felkészítenek és újra megpróbálom.

Az állmom az, hogy orvos legyek (persze nem itthon, nem azért mert nem szeretem az országomat hanem azért mert érdekel egy ország keleten, jobban mondva a Japán szigetvilág.)

2012. jún. 8. 16:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mennyiből értél el ennyit? 100-ból?
2012. jún. 8. 16:38
 2/22 anonim ***** válasza:
Persze, 1 év alatt bőven meg lehet tanulni emelt szintre is :) Viszont ha Japánban akarsz dolgozni, ott elég nehéz ügy elismertetni a magyar orvosi diplomát jelenleg, teljesen más az oktatási rendszerük. Ugyanez van Amerikával is. Németországba vagy a skandináv államokba viszonylag könnyű viszont kijutni.
2012. jún. 8. 16:40
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Én egyszer évismétlésre buktam kémiából, aztán is csak kettes voltam, most mégis az orvosin vagyok.
2012. jún. 8. 16:41
 4/22 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ja és készülj fel, hogy jövőre már elvileg 2 emelt szintű érettségi kell majd az orvosihoz.
2012. jún. 8. 16:43
 5/22 anonim ***** válasza:

Heranaus ne keseredj el. Idèn nehéz volt. :(

vannak még igy egypàran ://

2012. jún. 8. 17:12
 6/22 anonim ***** válasza:
Minden évben ezt mondják, akik akkor írták.
2012. jún. 8. 17:14
 7/22 anonim ***** válasza:
18%
Ha az akarsz lenni, akkor most kezdj el tanulni a jövő évi emeltre! De számíts rá hogy az orvosi nagyságrendekkel nehezebb az érettséginél, ha már érettségin megbuksz hogy fogsz egy anatómia vagy élettan vizsgát megcsinálni kettesre? Szép dolog az orvostudomány, de nagyon kemény, csak a legjobbak tudják elvégezni.
2012. jún. 8. 17:33
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
7/7..ja persze -.-" nem ugy van az
2012. jún. 8. 17:40
 9/22 anonim ***** válasza:
előzőnek: én orvosira járok, tudom milyen ott a követelmény...
2012. jún. 8. 17:40
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok.

Úgy gondoltam, hogy jövőre emelt kémia és emelt biológia.

2012. jún. 8. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!