Miért létszükséglet a diploma? Próbálok munkahelyet szerezni magamnak, de amikor meghallják hogy nincs diplomám se nyelvvizsgám, úgy csinálnak, mintha legalábbis azt mondta volna, hogy analfa béta vagyok.
elismerem, van benne valami....
habár megmondom őszintén , én egy irodában szeretnék dolgozni mint titkánő ill. olyan személy, aki elvégzi a beszerzéseket...
vagy tárlatvezető szeretnék lenni...
"én egy irodában szeretnék dolgozni..." Túl sokat akarsz. Sok diplomás elmegy a Tescoba meg a mekibe dolgozni, mert nincs munkalehetőség.
Lehet, hogy te diploma nélkül még jobban is szerepelnél, mint egy ímmel-ámmal diplomát szerző egyén. Azonban neked nincsen amit felmutass, amivel biztosíthatod, hogy neked van fogalmad néhány dologról. Most gondold magad a munkáltató helyébe. Te kit választanál? Ha legalább lenne valami titkárnői tapasztalatod. A nyelvtudásról meg ne is beszéljünk. Sajnos az már alapfeltétel, hogy meg tudj mukkanni angolul.
Szerintem ha mindenáron irodai munkát szeretnél, akkor legalább egy nyelvvizsgát tegyél le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!