Idén májusban érettségiztem, és csak államilag támogatott szakokat jelöltem meg, de most az egyik szakot meg szertném jelölni költségtérítésesen is, ez most még lehetséges, ha a felvin jelentkeztem?
Pár napja én is hasonló cipőben jártam, ezt kaptam válasznak, bemásolom neked.
Kedves Érdeklődő!
Ha a felvett államilag támogatott szakok költségtérítéses párját is meg szeretné jelölni, kérem, hogy postázzon az Oktatási Hivatal címére (1380 Bp. Pf.: 1190) – vagy behozhatja személyes ügyfélszolgálatunkra, a 1122 Budapest, Maros utca 19-21. szám alá – egy szabad megfogalmazású kérelmet, amelyben tüntesse fel a felvételi azonosítókódját és néhány személyes adatát; valamint egyértelműen vezesse fel a meglévő és a felvenni kívánt jelentkezési helyeket, az Ön által választott sorrendben! Amennyiben az eredetileg felvett jelentkezési helyek sorrendjét is módosítja, az már sorrendmódosításnak minősül. Erre az eljárás során egy alkalommal van lehetőség, 2012-07-10-ig.
Persze. :)
Az elején felsoroltam a személyes adatokat ( név, szül. hely, idő, anyja neve, felvételi azonosító) utána a tárgy, alatta megszólítás (teszem hozzá nem írtam még kérelmet, de az a lényeg hogy megértsék:D ) no és akkor a rizsa.
Leírtam, hogy melyik szakomnak szeretném a ktstérítéses formáját beírni.
Aztán a jelenlegi sorrendet részletesen pl DE ÁOK általános orvos ONA
Utána (én módosítottam is úgyhogy úgy írtam az új sorrend kiegészülve a ktstérítéses szakokkal és a módosított sorrenddel és a felsorolás.
Aztán a sablon, köszönettel/tisztelettel, dátum, stb.
Remélem nem lett zavaros és vmennyit segített:D
Még egy szívességét kérnék, ha nem gond. :)
Ha megtudnád mikor dolgozzák fel a kérelmet, megírnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!