Gyógyszerészeti?
Figyelt kérdés
Ha felvesznek bionikára, és ott tanulok is egy évig, közben megcsinálom az emelt biosz és kémia érettségit, akkor felvételt tudnék nyerni GYTK-ra. (2013 szeptember) Érdemes elkezdenem a bionikát, vagy ne pazaroljam a féléveimet? Azonban nem szeretnék kiesni a tanulási ritumusból, hogy egy évet ellébecolok. Mit tanácsoltok?2012. jún. 5. 13:45
1/6 anonim válasza:
Ha mindenképp átmennél gyógyszerészetire, akkor nem érdemes elkezdeni a bionikát (csak ha szeretnél esetleg később azzal is foglalkozni). Abban az 1 évben még sok minden mást is lehet csinálni azért, hogy ne ess ki a ritmusból. Pl ugye alapban készülsz az érettségire, vagy a nyelvtudásodat is fejlesztheted. Meg vállalhatsz kisebb munkákat emellett, azzal még egy kis pénzt is keresel.
2/6 anonim válasza:
Szia: Én is gyógyszerészetire szeretnék menni de idén nem fognak felvenni nagyon elrontottam az emelt bioszomat de jövőre én is megpróbálom újra. Addig meg keresek valami munkát meg tanulok az emelt kémiára és bioszra. Tudtok ajánlani valami munkát h kb miket lehet ilyenkor csinálni??
3/6 anonim válasza:
én tavaly jelentkeztem először gyógyszerészetire és nem vettek fel...nagyon elkeseredtem de aztán összeszedtem magam, nyáron felkészültem egy emelt kémiára ősszel megírtam elég jóra. most írtam emelt bioszt, azzal is javítok úgy nézki szóval ha minden igaz bekerülök:) ne adjátok fel ti sem az álmaitokat! más szakra nem érdemes meg elmenni, mert csak a féléveidet pazarlod, aztán ha esetleg neadjisten gyógyszerészetin csúszol és nem lesz több fizetett féléved fizetheted saját pénzből a 800ezres tandíjat...
4/6 anonim válasza:
köszi én így szeretném csak pont fordítva:) összel biosz tavasszal meg kémia és mit csináltál az alaat az egy év alatt mert én ezzel vagyok gondba mert oké h tanulok de azért szeretnék dolgozni is.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 5. 20:03
6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nem kellene majd kifizetnem azt az egy évet, azért mert abba hagytam?
2012. jún. 5. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!