239 oldalt meg lehet tanulni úgy hogy 8* elolvasom?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 16:07
2/7 anonim válasza:
Attól függ hogy olvasod..lehet átszaladni is rajta meg úgy is hogy közben értelmezed. De ne csak 8x olvasd el. Legyen 10 legalább. :D
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi az, mennyire kell tudni, van-e vmi fogalmad róla.
Pl. ha odaadnék 240 oldal anatómiát, hogy olvasd el 8-szor, nem hiszem, hogy sok mindenre emlékeznél belőle.
Ha mondjuk odaadom az Atkinson féle pszichológia könyvet, annak nagy részét el lehet mondani, ha az ember nyolcszor elolvassa....
4/7 anonim válasza:
Utolsó! Egészen véletlenül nem egészségügyi karra jársz? Esetleg SZTE-re? :D
5/7 anonim válasza:
Orvosi, és SZTE, igen:) Bár szerintem máshol is ezt a könyvet használják pszichóhoz:)
6/7 anonim válasza:
Ja rendben, mi is ezt használtuk ETSZK-n, csak ezért kérdeztem, hátha egy ETSZK-s repült ide :D
7/7 anonim válasza:
Hat ez tolled fug szerintem,h menyire vagy fokekony:D szerintem nem lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!