Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudom hogy egy gyökér vagyok...

Tudom hogy egy gyökér vagyok mert még mindig nem jöttem rá. De hogy van a pontszámítás 2 módja az 500- as rendszerben?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
2012. jún. 4. 15:21
 2/7 anonim válasza:

Összeadod az utolsó két év év végi jegyeid összegét és szorzod 2-vel persze csak azt amik érettségi tantárgyak!Ez a tanulmányi pont! Aztán az 5 érettségi tárgyad-ból átlagot számolsz százalék alapján! Majd a felvételi tárgyak eredményeit összeadod! Pl. matek 80% német 76% akkor az 156!

A végén pedig összeadod ezt a hármat!

De amúgy felvi.hu-n van pontszámító kalkulátor és ott le is írják hogy hogy kell kiszámolni!

2012. jún. 4. 15:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszcsi szépen ;) valaki bezavart nekem azzal hogy aztmondta hogy nem csak a felvételi tárgyakat kell néznihanem az osszeset..wtf ?! Még1x kőszönöm a válaszokat:))

Nem tudjátok hogy hiányzó nyelvvizsgadokumentumot is fel lehet e tőlteni julius 10ig ?! ma is van egy datum de nekem eselytelen hogy azokat feltöltsem.. Julius 10ig akár hozzá is adhatok még egy nyelvvizsgát?! Mert addig nem akartam Mig nincs meg..

2012. jún. 4. 16:05
 4/7 anonim válasza:

Alapképzésre kell a felvételi tárgyat nézni!

Felsőfokú szakképzésre pedig a két legjobb eredményt!

A nyelvvizsgát sajnos nem tudom meddig lehet elküldeni

2012. jún. 4. 18:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt is lehet még a végsö határidőig julius 10-ig. ;))) szval akkor rendbe vagyok nagyon jò lenne bekerülni az elsö helyen megjelölt egyetemre. :)))
2012. jún. 4. 20:10
 6/7 anonim válasza:
Biztos sikerül! Bár idén emelik a ponthatárokat! A jogszabályi minimumot is 200-ról 240-re emelték az idén alapképzésen!
2012. jún. 5. 14:02
 7/7 A kérdező kommentje:
:) legalább te szurkolsz nekem. köszönöm !
2012. jún. 5. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!