Második OKJs képzés már nem ingyenes akkor se ha 20 éves vagyok? És ha nem mondom el, hogy már van egy? Szakközépiskolába végeztem az elsőt.
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 07:21
1/4 anonim válasza:
Ha elmúltam 26 akkor is ingyenes az első OKJ képzés? Vagy csak akkor ha esti? Hogy van ez?
2/4 anonim válasza:
Amikor végeztél szakközépben, akkor volt már oktatási azonosító szám? Ha volt (valószínű, ha 20 éves vagy), akkor buktad, mert azt pont emiatt találták ki. Ha nem volt, akkor nagy esély van rá, hogy nem derül ki a csalás.
3/4 A kérdező kommentje:
Volt azonosító szám ,akkor keresek valami olcsó képzést.
2012. jún. 4. 08:31
4/4 A kérdező kommentje:
Gimnázium után egy évet jártam,azt mondták ez szakközépnek számít.Csak azért kell ha most se jutok be az állatorvosira, szeretnék valami hasznosat csinálni a diákmunka mellett.
2012. jún. 4. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!