Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy BsC és egy MsC képzés...

Egy BsC és egy MsC képzés végezhető párhuzamosan államilag finanszírozott formában?

Figyelt kérdés

Már elvégeztem egy BsC-t (gazd.men. 7 félév) és úgy szeretném elvégezni az ehhez tartozó MsC-t (4félév), hogy az MsC 2. félévében elkezdek egy újabb BsC-t (épíészmérnök, 8 félév).

Végezhetem ezeket párhuzamosan államilag finanszírozott formában?

(azzal tisztában vagyok, hogy a BsC utolsó 4 féléve költségtérítéses lenne)

2012. jún. 1. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Már van egy diplomád, másik BSC-set nem lehet államin végezni.
2012. jún. 1. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:

(kár..)Köszönöm a válaszod!

Felsőfokú szakképzést végezhetek MsC-vel páruzamosan államin?

2012. jún. 1. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Bármit is végzel csak az MSc-d állami a többi költséges.
2012. jún. 1. 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Abból indultam ki, hogy két azonos képzés nem lehet finanszírozott (már van egy BAm ezért a 2. nem lehet az.)

Viszont szerintem, ha más képzési ciklusba tartozó szakot választok, azt finanszírozza az állam.

2012. jún. 1. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
összesen 12 félévet finaszíroz az állam van már egy Ba-ad ami testvérekközt is min 6 félév. lesz ezen a szakon egy msc-d ami további 4-5 félév.. vagyis előttél összesen 11 félévet. 1 marad esetleg azt lehetne.. de az állam csak 1 bsc-t és 1 msc-t támogat vagy 2 bsc -t más területen. Szóval ez vna. valamid biztos költségs lesz.
2012. jún. 1. 21:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2012. jún. 1. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!