Megéri idegenforgalmi szakmenedzser felsőfokú képzésre menni?
Figyelt kérdés
Lehet vele munkát találni és milyet?
Elsősorban Ausztriában!
2012. jún. 3. 11:32
1/13 anonim válasza:
Pincér, takarító, vendéglátós, csupa olyan dolgok, amit akár papír nélkül is megtehetnél. Nagy mázli kell ezzel a papírral valami jobb beosztással.
Egy ismerősöm Cipruson dolgozik egy hotelben, ilyen mindenes féle, ha kell takarít, ha kell felszolgál, ha kell vendéget szórakoztat. Jól keres, szép helyen van.
2/13 A kérdező kommentje:
és a kereskedelmi szakmenedzser? Azzal el lehet helyezkedni magasabb beosztásban?
2012. jún. 3. 15:02
3/13 anonim válasza:
Ezekkel a képzésekkel NEM fogsz magas beosztásban dolgozni, ahhoz bizony diploma kell és sok gyakorlat.
4/13 A kérdező kommentje:
Akkor ezekkel esélytelen egy szállodavezetői állás vagy valami kereskedelmi középvezetői állás?
2012. jún. 3. 16:19
5/13 anonim válasza:
Hát szállodavezető ezzel a végzettséggel biztos nem leszel, esetleg megfelelő gyakorlat után recepció vezető vagy hasonló munkakörök, jól hangzik, de igazából semmit érő tanfolyamok ezek.
6/13 A kérdező kommentje:
Hát elkeserítettél! Akkor nem is éri meg elvégezni semmilyen felsőfokú szakképzést?
Mert a másik amire gondoltam a pénzügyi szakügyintéző!
2012. jún. 3. 16:32
7/13 anonim válasza:
Nem akartalak elkeseríteni a szakmenedzser képzések nem sokat érnek a munkaerő piacon, a számviteli jobb választás lenne, utána lenyomsz egy könyvelőit még + nyelvvizsga és ezekkel lesz állásod is.
8/13 A kérdező kommentje:
Most pénzügyi számviteli ügyintéző középfokú okj-re járok de már itt is nehéz a számvitel! A mérlegképessel csak szenvednék és szerintem nem sikerülne elvégezni ezért keresek valami mást! Csak fogalmam sincs mit érné meg elvégezni. Már gondolkodtam a pénzügyi vagy a befektetési tanácsadón is vagy az ingatlantanácsadón
2012. jún. 3. 17:32
9/13 anonim válasza:
Műszaki képzéseken nem gondolkodtál még? Azokra mindig és minden formában lesz igény(szakmunkás-technikus-mérnök)
10/13 A kérdező kommentje:
Mérnök szakra szerintem nem vennének fel a ponthatárok miatt! Máshogy meg nem igazán vonz a műszaki terület
2012. jún. 3. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!