Ha hiánypótlásra szorulok, gyesről nem adtam be papirt, csak beikszeltem) akkor az a regisztrációs csomag levelében benne kell, hogy legyen? Vagy nem?
Nekem is ugyan ez volt a helyzet (pontosabban majdnem, én egy évvel korábbi papírt küldtem el nekik, de direkt odatelefonáltam, hogy jó-e és azt mondták, hogy jó, aztán mégsem volt az), de nekem a netes felület kiírta, hogy hiányt kell pótolni. Én elküldtem külön, ajánlott levélként a megfelelő igazolás fénymásolatát, írtam mellé egy levelet, hogy könnyebben tudják azonosítani, hogy melyik jelentkezésről van szó, és hogy azzal együtt kezeljék ezt az igazolást. Gond nélkül odakerült a többihez.
De szerintem úgy a legjobb, ha felhívod az Educatio Kft ügyfélszolgálatát, meg fogják mondani, hogy pontosan hogyan küldd el nekik, mivel nálam ez a dolog már két éve volt, lehet, hogy most máshogy van. Itt a számuk:
Beadott jelentkezést érintő konkrét ügyekben: (06-1) 477-3131
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!