Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? (Regisztrációs...

Hogy is van ez? (Regisztrációs csomag)

Figyelt kérdés

Szóval megjött a regisztrációs csomagom benne egy számlával.

Az első lapon azt írja, hogy megfizettem, amit kellett (így is van, még jelentkezéskor küldtem a számlát igazoló fecnit). A második lap blah blah. A harmadik pedig egy számla, ahol szép naggyal szúrja a szemem a "FIZETENDŐ ÖSSZEG 9000 FT" felirat. Közvetlen utána azt írja, hogy "Pénzügyi teljesítést nem igényel!" (akkor minek van ott?). Sikerült jól összezavarnia. Miért ilyen ellentmondásos kaka ez a papírmunka? :) Valaki nyugtasson meg, hogy csak az első lapon írt dolog számít, és tisztában vannak azzal, hogy én már fizettem. :)

2012. máj. 26. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
hát nekem semmilyen számlát nem küldtek, azt írják, hogy rendeztem a befizetést, de bocsi egy számla van, ami erről tanúskodik, aminek az aljára az van nyomtatva, hogy aláírás nélkül is érvényes!! most valamit vagy összekutyultak nálad, vagy én nem értem a dolgot... helyedben megkeresném őket!
2012. máj. 26. 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Ugyanarról a számláról beszélünk. Nem tudtam, hogy az már a befizetett összegről tanúskodik. Akkor minden okés..
2012. máj. 27. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!