Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Félek, hogy nem annyira jól...

Félek, hogy nem annyira jól sikerült a emelt biólógia érettségim, mit tegyek? Mentőtisztin mekkor lehet majd a ponthatár és milyen átlag kell oda?

Figyelt kérdés

valakivel meg kell osztanom.

ezért is tettem fel a kérdést.

Tehát a érettséginél 99%-ban tippeltem mindenre. 1%-ban pedig össze vissza írtam mindent. Szóval nagyon parázok.

Szeretnék mentő tiszt lenni és hát aggódóm. hogy nem fognak felvenni. :(

2012. máj. 30. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha meg van a 2-es, akkor is megkapod a pluszpontot. Ja és, ha mentőtiszt akarsz lenni, szedd össze magad, ilyen miatt nem kell egyből összeomlanod, a többi sikerül majd, és így fel is vesznek. Meg attól függ melyik egyetemre jelentkeztél, mivel átlag 280-320 közötti pontszámok voltak tavaly.
2012. máj. 31. 00:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Remélem, sikerült ... Nagyon félek tőle. Mert tényleg szinte csak tippeltem és nem voltam biztos, hogy jó válaszokat adok.

Nagyon félek ... Remélem össze jött. legalább a minimum 10 pont.

2012. máj. 31. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugi nem kell ennyire megijednek, ha felvesznek akkor tanuld meg jobban ezeket az alap dolgokat, amik az érettségiben voltak. Ajánlok egy emelt biosz könyvsorozatot Berend Mihály írta, szerintem nagyon hasznos.
2012. máj. 31. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
*megijedned
2012. máj. 31. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ -5én derül ki :)
2012. jún. 1. 23:06
 6/6 Zombie No.1. válasza:
Mindegy, hogy hanyas lesz az érettségid, nagyon kevés ponttal is be lehet jutni, de az SE-ETK-án nem éled túl az első évet, ha egy biosz érettségit sem tudsz megírni 60% fölé...Akkor felesleges oda jelentkezni. Sajnálom
2012. jún. 22. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!