7. es vagyok, a Városmajorba szeretnék menni. Szerintetek felvesznek?
Olvastam hogy hatodikban el kell érni minimum a 4,2 es átlagot, nyolcadikban a 4-et. Akkor ez azt jelenti, hogy a hetediket nem nézik? Vagy ha igen,3,5 lett az átlagom, felvesznek? Holland vagyok félig, azt gondolom ez nagy előnyt számít nem? Akik meg a Városmajorba járnak, nagyno várom válaszukat, hogy milyen suli, felvételiről elfogadok pár infót.(Hatodikban 4,2 lett az átlagom.)
köszi mindenkinek
Miért jelentene előnyt bárhol is,hogy holland vagy?Nálunk is van félig arab,félig olasz,portugál gyerek és semmi előnyt nem élveznek.
Az iskolát nem ismerem,de a 7. évvége MINDEN iskolában számít.3,5-tel nem biztos hogy a gimi a legjobb választás,sőt.
Az, hogy holland vagy félig, miért lenne előny? Senkit nem érdekel, ha valaki angol, ír, hottentotta, vagy bármi...
Ha beszélsz hollandul, az majd később lesz előny, mikor pl. egyetemre mész, és már lesz addigra X számú nyelvvizsgád. Ez lesz az egyik, ami ráadásul nyilván anyanyelvi szinten megy majd. Ez nagy előny lesz, de most nem jelent semmit.
Amúgy meg, bár én régen felvételiztem középiskolába, de akkor számított az 5-6-7-8. Nem hiszem, hogy nálatok most a 7.-et csak úgy kihagynák. Olyan nincsen.
Tanulj sokat, figyelj oda, készülj a felvételire (már, ha most az van...), és biztos van esélyed akkor, de ne arra alapozz, hogy holland vagy, és ez majd hú, de nagy előny lesz, mert nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!