Fizikából és matekból emeltezek, milyen egyetemre menjek majd tovább?
Most érettségizek, de nem jelentkeztem egyetemre, mert legalább fél évet kint leszek Németországban rokonoknál, hogy tanuljam a nyelvet.
Szerintetek hova felvételizzek jövőre?
Ezzel a 2 tárggyal szinte csak valamilyen mérnökire vennének fel, ami nem is lenne gond, de lány vagyok, eléggé kreatív, szeretek tervezgetni, szeretem a színeket, színes dolgokat, szóval gépész biztos nem leszek.
Valami ötlet?
Könnyűipari mérnök szakról van esetleg valakinek tapasztalata?
Építész annyira nem áll közel hozzám, nekem az túl fekete-fehér és a műszaki rajzot nem is szeretem annyira.
Münchenbe megyek amúgy.
Azta, nem vagy semmi, emelt matek, emelt fizika! Én csak egy emelt németet mertem bevállalni, de azt is megbántam, mert középszinten írtam volna kb egy 95%-os írásbelit, az emeltem meg viszont 52% lett, és a szóbelin csak 3 pontot veszthetek az ötösért :D
Na mindegy, örülök, hogy vannak még ilyen okos LÁNYOK is az országban. Sok sikert kívánok a továbbiakban, és valósítsd meg az álmaid! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!