Kedves főiskolások és egyetemisták! Ti milyen szakon, képzésen vesztek részt?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit személyes vélemények alapján is tájékozódni. Ti éppen milyen szakon tanultok? És ez mit foglal magába: milyen tulajdonságokkal kell ehhez rendelkezni, mit tanultok itt, hová lehet tovább menni? És szeretitek? :)
Természetesen más emberek véleményét is várom, hogy ők milyen szakokat tartanak ma érdemlegesnek arra, hogy valaki elkezdje tanulni. (Magyarul: ami nem csak büfészak). Köszönöm! :)
2012. máj. 28. 11:07
11/11 A kérdező kommentje:
De jó. :)
Fejtegethetem tovább? :P És a biológusok mivel foglalkoznak? Tudom, hogy ezerféle dologgal, de pár dolgot felsorolnál közülük? (tudom, hogy még riporternek is túl kíváncsi vagyok).
2012. máj. 28. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!