Hogyan igazoljam, h befizettem a felvire a 9000 ft jelentkezési díjat?
Figyelt kérdés
Én interneten bankkártya segítségével fizettem be és ma kaptam levelet, hogy rendezzem a tartozásom a felvivel kapcsolatban. Nagyon megrémültem, mert még az átutalást lehet igazolni, de a kártyás fizetésnél nem kellett feltölteni az igazolást a banktól. Másik problémám meg,h az elektronikus számlatörténet csak 105 napig lehet visszakeresni és az február 24 és én február 20.-án fizettem be! Az is hátráltat az intézkedésben,h hétfőn ugye munkaszüneti nap lesz:( Van valaki hasonló szituban? Ti mit csináltatok?2012. máj. 25. 19:47
1/2 anonim 

válasza:

"kártyás fizetésnél nem kellett feltölteni az igazolást a banktól"
ezt nem tom hol hallottad, de én is neten kártyával fizettem és le kellett igazolnom. lehetett kérni az utalás után igazolást, és azt mentettem le és töltöttem fel a e-felvételire. (ma kaptam meg a regisztrációs csomagot, és minden rendben volt).
2/2 anonim 

válasza:

Kaptál a regisztrációs csomagban számlát? Mert ha kaptál, akkor nem kell semmit igazolni. Én is kártyával fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!