Orvosisok! Van esélyem?
Figyelt kérdés
Eléggé humán beállítottságú vagyok, nagyon könnyen megy a magyar, a nyelvtan és a történelem és az angol meg a spanyol is( ráadásul nyelvi előkészítős vagyok, a sulink eléggé a nyelvtanulás valamint a humán tanítás miatt felkapott), de én kiskorom óta orvos szeretnék lenni.Kémiából és biológiából is 5ös vagyok, matekból kitűnő ettől függetlenül,tehát a reál tantárgyak sem nehezek számomra, csak a humán tantárgyak nayon könnyen mennek.Szerintetek annak ellenére,hogy humán beállítottságú vagyok van esélyem bekerülni, és elvégezni SOTE-n az általános orvosi kart? Egyik barátnőm keresztlénya fogorvosnak tanul az egyetemen, ő is inkább humános, inkább szorgalmas mint logikusan gondolkodó. Ti mit gondoltok, szerintetek bejuthatok?2012. máj. 24. 19:44
1/6 anonim válasza:
Ezt csak te tudhatod. Tanulj kémiát és biológiát, csinálj meg pár emelt érettségit, és látni fogod te is...
2/6 anonim válasza:
Sok ismerősöm van humán tagozatról az orvosin, nem lehetetlen!
3/6 anonim válasza:
Hát ha a reál tárgyakból sem vagy sík, akkor simán.
Azért orvosin nem árt a logikus gondolkodás, annak ellenére, hogy sokan azt hiszik, csak magolás az egész...
4/6 A kérdező kommentje:
Hát azt tervezem, hogy biosz és kémiát felveszem faktnak és kémiából külön tanárhoz is járnék, bioszt meg nagyo megtanulnám.
2012. máj. 24. 21:08
5/6 anonim válasza:
mi a rákért megy orvosnak, aki nem tud logikusan gondolkozni? Csodálkoznak, hogy ennyi retard orvos van.
Attól, hogy könnyen mennek a humán tárgyak, mi változik? Semmi. Ha a reál is könnyen megy, akkor jó. Személyszerint én jobban szeretem a reált, mert nem a magolásról szól, hanem logikus gondolkodással kevesebb energiabefektetéssel többet érhetsz el. Aki nem így gondolkodik, az szerintem nem kifejezetten az orvosi pályára való, de ez ne befolyásoljon a döntésedben.
6/6 anonim válasza:
En is human beallitottsagu vagyok es orvosis. Szerintem ha van logikad es ambiciod sima ugy. Amellett meg lehet maradni human beallitottsagunak. Persze elkell fogadni bizonyos tudomanyos dolgokat, ami szerintem csak jo mert jobban megismered a valosagot ugy ahogy az van.. Tehat vallasos fanatikusoknak en nem ajanlanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!