Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy is van? Van esélyem...

Hogy is van? Van esélyem bekerülni?

Figyelt kérdés
Nem sok jót várok az érettségitől, kb 60-65 %, ami 4-es alja. Tanítóképzőbe jelentkeztem, elvileg 300 pont kell oda, pontszámító kalkulátorral kiszámítottam kb hány pontom lesz és nem jön össze a 300. Olyan 267-270 körülire jön ki. Így akkor esélyem sincs bekerülni mikor 4-esek az év végi jegyeim is és az érettségim is? Csak az mehet továbbtanulni, aki kitűnő vagy ezt most nem értem. Kicsit lesúlytott a pontszámító...kérlek segítsetek
2012. máj. 8. 14:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos lehet, hogy tényleg ilyen kevés a pontod. (A pontszámító csak nem hazudik). Ha pedig valóban 300 lesz a felvételi ponthatár, akkor valószínűleg nem kerülsz be. Jövőre próbáld meg hátha jobb lesz, vagy idén pótfelvételizhetsz fizetősre.

Másfelől, aki 79%-ot ír középszinten az is négyes, tehát nem csak az ötösöket veszik fel. (Ha emelt szinteztél volna akkor még pluszpontod is lehetne).

2012. máj. 9. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!