Az interneten található elv. Kidolgozott érettségi tételek mennyire használhatóak?
Figyelt kérdés
pl.érettségi.com, vannak tételeim de azok kapott tételek,és mind két tétel másképp vezeti be a dolgokat pl töri dualista rendszer Mo-on...Igedesitő és tanulni kéne szóbelire.szeretnék egy összeszedett tételt amin nem kell gondolkozni h az tényleg jo e vagy sem,és jo e ha azt mondom el.Persze meg is értem.Szerintetek?Segítsetek ha tudtok kösziii!!!2012. máj. 24. 13:23
1/2 anonim válasza:
használható,de van ami sok,és van ami kevés.a tanár elmondta gondolom hogy miket vár el 1 tételbe és ki is dolgoztatta vagy dolgoztátok nem?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem mondta el csak töriből vagyok igy h össze kellett szednem azért kértem másoktól ismiktől de van ami igy is sok és csak a lényeg kell viszont összezavar..nem mondta h mik kellenek csak ki adta a tétel címeket :S De akkor szerintetek ha használható akkor addig keresek míg nem találok jót és ha netán van ami sok akkor összedolgozom addig is tanulom...még várok véleményeket köszi a segítséget!! :)
2012. máj. 24. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!